مواد لازم برای تهیه کوفته تبریزی


1- تخم مرغ یک عدد
2- نمک و فلفل سیاه و زعفران به میزان لازم
3- رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
4- زردچوبه دو قاشق غذا خوری
5- آلو و زرشک و گردو به اندازه کافی
6- آرد نخودچی دو قاشق غذا خوری
7- تره و مرزه به اندازه کافی
8- پیازداغ سه قاشق غذاخوری
9- برنج یک پیمانه
10- گوشت چرخ کرده یک کیلو
11- سبزی کوفته پنج قاشق غذا خوری
12- لپه یک پیمانه


دستور پخت کوفته تبریزی


ابتدا برنج و لپه را جداگانه آبپز کنید تا آب آن کاملا جذب مواد شود و آنها را با گوشت چرخ کرده مخلوط کنید حال آرد نخودچی و ادویه را به آن اضافه کنید و سبزی و تخم مرغ ها را با هم مخلوط کنید توجه داشته باشید که آرد نخودچی را تا زمانی که مواد شما به غلظت مناسب برسند و سفت شوند ادامه دهید. مقداری از ماده کوفته آماده شده را بردارید و آن را گرد کنید و با فشار دست خود حفره ای در آن ایجاد کنید و داخل آن آلوی خیس خورده، زرشک سرخ شده، گردو و یک چهارم تخم مرغ آبپز قرار دهید و دوباره کوفته را گرد کنید، حالا ظرفی بردارید و در آن پیاز داغ کنید و رب گوجه فرنگی و زعفران و مقداری زرشک باقی مانده را در آن بریزید و حدود یک یا دو پیمانه آب به آن اضافه کنید و کوفته های آماده شده را درون آب در حال جوش قرار دهید و اجازه دهید که خوب بپزند.

براي اطلاعات بيشتر غذاهاي سنتي ايراني به سايت مورد نظر مراجعه كنيد. 


kelsak

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزشگاه مجازی ویترین خبر فرکتال هنر از نصرت پند گیر روزمرگی های یک دانشجو ... نظم جهانی keshavarzi دلنوشته کلینیک شنوایی سنجی